El nou Consell de Cultura comença a caminar, amb més representativitat


  • Comparteix:

El nou Consell de Cultura es constitueix aquest dimecres per millorar la participació amb una selecció dels representants culturals. L'organisme, que ha estat consensuat per les forces polítiques, està format per sis personalitats del món cultural i sis membres de les entitats culturals.

El Consell de Cultura compta ara amb una selecció més acurada dels diferents agents culturals i ha reduït el nombre de representants, però amb la intenció d'augmentar la representativitat. La tinenta d'alcalde de Cultura serà la presidenta delegada de l'organisme, que compta amb sis personalitats del món cultural a proposta dels grups polítics municipals i sis representants de les entitats associatives culturals del municipi, elegits per les entitats.

La tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, explica l'objectiu del nou Consell de Cultura.

Àngels Solé

El consell intenta millorar la participació i poder representar tots els agents culturals. Hem hagut de reduir el nombre de persones i fer una selecció molt més acurada.


El Consell de Cultura, incorpora el càrrec de vicepresident i una dotzena de persones del món de la cultura. Entre les diferents funcions que pertoquen a l'organisme, destaca analitzar el Pla de Cultura, emetre informacions, proposar criteris per determinar les subvencions i crear organismes i comissions de treball.

Les personalitats del món cultural que formaran part del consell són Domènec Miquel, Eduard Jener, Jordi Lara, Maria Luz Torrijos, Maribel Martínez i Neus Colet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.