Tresserras garanteix la continuïtat de les desconnexions de TVE a Sant Cugat


  • Comparteix:

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, ha garantit la continuïtat de les desconnexions en català del centre de TVE a Sant Cugat. Tresserras aposta per una TVE a Catalunya reforçada com a centre de producció.

Durant la inauguració d'una exposició que repassa la història de TVE a Catalunya i de Ràdio 4, el conseller Tresserras s'ha mostrat convençut que la desconnexió de Sant Cugat amb programes en català funcionarà fins a consolidar-se i que aquest centre tirarà endavant potenciat.

Joan Manuel Tresserras

Estem convençuts que la desconnexió en llengua catalana des de Sant Cugat funcionarà fins a consolidar-se i més aviat hi haurà una ampliació.


Tresserras també aposta per la continuïtat d'una Ràdio 4 'especialitzada'. El conseller apunta a convertir l'emissora en una de 'complementària a d'altres ràdios públiques'.

L'exposició 'TVE-Catalunya i Ràdio 4: català en veu alta' es pot visitar al Col·legi de Periodistes fins el 13 d'abril.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.