L'òpera Macbeth de Verdi triomfa al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

L'òpera 'Macbeth' de Verdi ha arribat aquest divendres al Teatre-Auditori de la mà dels Amics de l'Òpera de Sabadell. El muntatge, emmarcat dins el Cicle d'Òpera a Catalunya, ha comptat amb l'assistència de més de 700 persones, que han celebrat l'espectacle amb forts aplaudiments.

Amb Carlos Almaguer i Maribel Ortega com a primers solistes, els Amics de l'Òpera de Sabadell i l'Orquestra Simfònica del Vallès han interpretat una de les òperes més famoses de Verdi.

Basada en la tragèdia de Shakespeare, l'obra està ambientada a l'Escòcia medieval, i està protagonitzada per Lady Macbeth, un dels personatges femenins més perversos del teatre universal.

Maribel Ortega, que ha interpretat el paper de Lady Macbeth, ha destacat la bona resposta del públic de Sant Cugat i s'ha mostrat molt satisfeta amb aquesta representació, que ha qualificat d'èxit.

Maribel Ortega

Estic molt contenta, he disfrutat moltíssim, l'auditori és fantàstic i m'hi he sentit molt còmoda. Ho recordaré sempre, perquè ha sigut una experiència fantàstica.


La soprano també ha parlat de la important tasca que fan els Amics de l'Òpera de Sabadell en la difusió de la cultura operística a tot Catalunya.

Maribel Ortega

La tasca que estan fent em sembla molt interessant i elogiable, ja que que costa molt montar una òpera.


El públic assistent a l'obra ha pogut comptar, a més, amb sobretítols en català que han permès als espectadors seguir perfectament l'argument de l'òpera, que està escrita en italià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.