L'esplai Pica-Roca celebra el 20è aniversari amb un dinar i una exposició


  • Comparteix:

L'esplai Pica Roca ha celebrat aquest dissabte els seus 20 anys d'existència amb diverses activitats. Una exposició, un dinar, tallers i diversos espectacles han servit per fer memòria de tots aquests anys i agafar forces per continuar, com a mínim, durant dues dècades més.

Monitors, pares i nens han celebrat els 20 anys de l'esplai amb tot un dia ple d'activitats. A la una del migdia s'ha inaugurat una exposició de fotografies a l'Ateneu, actual seu de l'esplai. Karol Kunde, una de les monitores, explica el contingut de l'exposició.

Karol Kunde

A l'exposició es poden veure els 20 anys de l'esplai, és una representació de la gent que ha passat per aquí durant el temps, que ja és molta.


La celebració ha seguit amb un dinar a la plaça de Pep Ventura, i a la tarda les activitats s'han traslladat a la plaça de l'Om, al costat del Monestir, per tal d'estar a prop de la que va ser la seva seu durant els primers 10 anys d'existència. L'actuació d'un mag, tallers, jocs, contacontes i la participació dels Diables han servit per reunir antics i actuals membres de l'esplai.

Un dels pares, Josep Llobet, ha destacat que el Pica Roca s'ha acabat convertint en una 'segona família'.

Josep Llobet

Celebrem els 20 anys del Pica-Roca, que és una experiència molt gran per mi, que porto 15 anys viscuts aquí, intensament.


Tots els presents s'han mostrat amb moltes ganes de continuar, almenys, durant 20 anys més.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.