Santiago Rusiñol reviu al Teatre-Auditori, de la mà de Ramon Madaula


  • Comparteix:

El muntatge 'Cap al tard' dirigit per Sílvia Munt reuneix més de 400 persones al Teatre-Auditori. L'actor Ramon Madaula encarna un gran Santiago Rusiñol en un espectacle d'una hora de durada on l'actor actua acompanyat només de la música del pianista Erik Satie, íntim amic de Rusiñol.

Situats en un cafè on Rusiñol passava gairebé tots els capvespres, el muntatge 'Cap al Tard' acosta al públic el personatge de Santiago Rusiñol, tant en la seva vessant artística, pictòrica i literària, com en el rerefons del seu personatge.

A través de les proses interpretades per Ramon Madaula descobrim les inquietuds, les pors, els anhels, les il·lusions i les addiccions de Rusiñol.

L'actor Ramon Madaula explica com rep el públic el muntatge.

Ramon Madaula

De moment he quedat molt sorprès amb la rebuda per part del públic. Ara només ens queda aconseguir estrenar el muntatge a Barcelona.


Tot i no omplir la platea al complet, els espectadors presents al muntatge han destacat la gran interpretació de l'actor i l'encertada combinació del muntatge.

Públic Ta!

Molt bé, molt intens m'ha agradat molt/Té molt de mèrit aguantar tanta estona sol a l'escenari/A mi se m'ha fet curt l'espectacle/ M'ha agradat molt, ell ho fa molt bé.


La setmana vinent el Teatre-Auditori no acollirà cap funció, ja que aprofitarà el cap de setmana per ultimar els preparatius del muntatge 'Aixecant el vol', que arribarà el proper divendres dia 30.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.