S'inaugura a la Casa de Cultura l'exposició 'La Mediterrània: una cruïlla de pobles'


  • Comparteix:

La msotra es pot visitar a la Casa de Cultura fins el pròxim 17 de novembre

La msotra es pot visitar a la Casa de Cultura fins el pròxim 17 de novembre

'La Mediterrània: una cruïlla de pobles' és el títol de la mostra que des d'ahir es pot veure a la Casa de Cultura. L'objectiu d'aquesta exposició, que s'inclou dins d'una campanya més àmplia, és donar a conèixer tots els aspectes que composen la cultura mediterrània i que molts cops s'obliden.

Aquesta inauguració ha marcat l'inici de les activitats que es faran properament a la nostra ciutat amb motiu de la seva adhesió a la campanya sobre la Mediterrània. Aquesta iniciativa del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament s'està impulsant conjuntament a una seixantena de municipis de Catalunya i compta amb la col·laboració de l'Oficina Sant Cugat Solidaria de l'Ajuntament. La fita d'aquesta campanya és acostar als ciutadans una realitat que tot i ser-nos propera, desconeixem. Ho explica Hugo Capellà, membre del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament i coordinador de la campanya.

Hugo Capellà

No pensem prou que les diferents cultures de la Mediterrània formen part d'un mateix conjunt


La mostra que es pot veure a la Casa de Cultura es composa de 17 plafons informatius on s'expliquen diferents aspectes dels elements que composen la cultura Mediterrània. Escoltem Hugo Capellà.

Hugo Capellà

Cada plafó intenta fer una pinzellada sobre diferents aspectes de la Mediterrània


Durant l'acte inaugural, els assistents van poder tastar diferents dolços de la Mediterrània i té verd acompanyat de música típica. La mostra es podrà veure fins el proper 17 de novembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.