El Camí dels Monjos fa un pas més amb la senyalització del recorregut


  • Comparteix:

Comença la senyalització del Camí dels Monjos. La via històrica d'unió entre Sant Cugat, Sant Quirze, Matadepera i Terrassa disposarà d'una trentena de punts informatius al llarg del recorregut a finals de juny. Els municipis també han estrenat pàgina electrònica de la iniciativa, a la qual es pot accedir des de les webs dels consistoris.

Els alcaldes de Sant Cugat, Sant Quirze i Matadepera han descobert aquest dimecres el primer senyal del Camí dels Monjos. Els municipis també han presentat una guia en què es proposen diversos itineraris i diversos articles de promoció.

L'alcalde, Lluís Recoder, assegura que la recuperació dela via és senyal de compromís amb el patrimoni.

Lluís Recoder

La recuperació del Camí dels Monjos és una mostra del compromís amb la recuperació del patrimoni.


L'alcalde ha subratllat que la potenciació del recorregut és paral·lel a la Cuina dels Monjos. La iniciativa gastronòmica permet tastar cuina medieval inspirada en un costumari del segle XIII.

Lluís Recoder

També els restaurants se sumen a la iniciativa i ofereixen plats de l'època.


La Diputació de Barcelona s'encarrega de la senyalització de les rutes i l'edició de la guia turística, mentre que els municipis són responsables de l'adequació i manteniment de les vies.

El Camí dels Monjos és la via que unia a l'Edat Mitjana les comunicats benedictines dels monestirs de Sant Cugat i Sant Llorenç de Munt.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.