El Casal Torre Blanca acull avui la tercera edició del Fórum Jove


  • Comparteix:

El tercer Forum Jove del Casal Torre Blanca se celebra aquest vespre molt centrat en el treball de les comissions que es van crear en la darrera edició. Les iniciatives que ja s'estan duent a terme estan centrades en els esports i dos espais oberts, un de capoeira i l'altre de malabars.

Escoltar les demandes de la gent i portar-les a la pràctica és la vocació del Fòrum Jove del Casal Torre Blanca que arriba avui a la seva tercera edició. En aquests moments ja s'estan duent a terme dues iniciatives plantejades en el segon fòrum com són: els espais oberts de capoeira i de malabars. Ens ho explica el responsable del Casal Torre Blanca, Joan Carles Busquets.

Joan Carles Busquets

De entrada ja han sortit dos espais que han proposat els joves que són l'espai de malabars tots els divendres i l'altre es l'espai de capoeira els dijous.


En la darrera edició es van crear les cinc comissions de treball sobre les que es treballarà aquest dilluns que són: esports, revista, exposicions, activitats al casal i decoració. Les comissions més actives són les de creació d'una revista del casal i la comissió de redecoració de l'equipament.

De les moltes propostes que s'esperen en el tercer fòrum destaca una iniciativa relacionada amb la producció i realització de curtmetratges de cinema.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.