L'Ajuntament assumeix la Nit de l'Art i l'associació Espais d'Art plega


  • Comparteix:

L'Ajuntament organitzarà directament la setena edició de la Nit de l'Art, després de la dissolució de l'associació Espais d'Art. El format de la iniciativa es mantindrà, i al recorregut de les galeries s'incorporarà de nou l'oferta de les entitats difusores d'art, com l'Ateneu i la Unió. La Nit de l'Art se celebrarà el 19 de maig.

L'associació de galeristes que impulsava la Nit de l'Art, Espais d'Art, ha deixat el seu lloc a l'Ajuntament, després que l'organització no va aconseguir conjugar els diferents interessos particulars de les sales d'art santcugatenques. L'objectiu, però, continua sent el mateix: aplegar galeries, artistes i entitats en una mateixa jornada dedicada a potenciar l'art a la nostra ciutat.

El format serà similar a les edicions anteriors, amb exposicions nocturnes a les galeries i les entitats i música en viu. Enguany, les entitats difusores d'art com La Unió, l'Ateneu o el Club Muntanyenc disposaran d'una carpa per evitar la dispersió de les diferents activitats. Tanmateix, la carpa de la plaça d'Octavià es mantindrà.

La tinenta d'alcalde de cultura, Àngels Solé, recorda que no només l'Ajuntament participa en l'organització. Així ho ha dit al magazín 'Sant Cugat a fons' d'aquesta emissora.

Àngels Solé

Portem el pes del projecte, però ens sentim acompanyats de tots els implicats en el món de l'art de la ciutat.


Aquesta edició coincidirà amb la segona entrega del Premi de Pintura de Petit Format Autocugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.