Èxit de la sisena edició del Festival de Teatre de Mira-Sol


  • Comparteix:

La companyia Teatre de Guerrilla i el seu muntatge 'El Directe' han estat el plat fort de la sisena edició del Festival de Teatre de Mira-sol. Un festival que, respecte altres anys, ha crescut en nombre i qualitat dels espectacles, i que ha rebut una molt bona resposta del públic, que ha omplert la sala en gairebé tots els espectacles.

El trio humorístic Teatre de Guerrilla ha representat l'obra 'El Directe', adaptant-la amb moltes referències a Mira-sol i comparant els diferents districtes de Sant Cugat. Però aquesta obra no ha estat l'única que s'ha pogut veure al festival, que va començar divendres amb una obra de Carlo Goldoni a càrrec de la companyia de Teatre Mira-sol. Dos espectacles que han tingut gran èxit de públic i que han contribuït a augmentar el nivell del festival.

La presidenta de la companyia, Rosa Sicart, parla de les diferències entre aquesta i altres edicions del festival.

Rosa Sicart

Ha sigut més llarg, i a més hem incorporat la fira de tallers, que ha estat una innovació d'aquest any.


Aquesta fira de tallers ha consistit en diverses activitats perquè els més petits aprenguessin malabars, titelles, poesia i maquillatge. El festival també ha comptat amb dos espectacles infantils i una obra representada per la Companyia Nyoca de la Floresta. Els Diables de Sant Cugat han tancat el festival amb un espectacle de foc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.