Se subhasten tres imatges de Sant Cugat del segle XIX


  • Comparteix:

La casa de subhastes Soler i Llach posa a la venda un lot de tres fotografies amb vistes de Sant Cugat datades cap a l'any 1890. La subhasta, que va començar dimarts 20 de març, estarà oberta durant dues setmanes. Les tres imatges que medeixen 12 per 9'5 centímetres han sortit a la venda per un preu de 200 euros.

Els interessats en tenir tres vistes de Sant Cugat del segle XIX podran aconseguir-ho licitant a la casa de subhastes barcelonina Soler i Llach un lot de tres fotografies de la nostra ciutat de l'any 1890. El producte ha sortit a subhasta a partir de 200 euros.

Una de les responsables de la casa de subhastes, Raquel Méndez, ha explicat que, després que el producte surt a licitació, hi ha dues setmanes per adquirir els articles pel preu de sortida.

Raquel Méndez

És una foto de finals del XIX però va quedar desert. Després de la subhasta hi ha unes dues setmanes que si el producte no s'ha venit es poden adquirir pel preu de sortida.


La casa Soler i Llach està ubicada al carrer Beethoven de Barcelona i oferta també instantànies d'altres localitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.