Les IV Jornades de Narrativa de la Floresta tanquen el període d'inscripció


  • Comparteix:

El període per presentar obres a la quarta edició de les Jornades de Narrativa de la Floresta, convocades per la Comissió de Festes del districte, s'acaba aquest dimarts. Per presentar-s'hi, cal ser veí del municipi i s'acceptaran obres en català i castellà, sempre que siguin inèdites.

L'objectiu de la convocatòria d'aquests premis literaris és incentivar la gent a què s'expressi a través de la literatura i que d'aquesta manera pugui donar a conèixer les seves inquietuds. També es pretén iniciar els més joves en l'escriptura i que d'aquesta manera puguin desenvolupar una afició literària.

L'entrega dels obsequis als guanyadors es farà el dissabte 21 de d'abril a partir de les 12 del migdia a la plaça Miquel Ros de la Floresta. Aquest acte vol ser un preàmbul de la festivitat de Sant Jordi.

Per al membre de la Comissió de Festes Xavier Sans, aquesta iniciativa ajuda a 'fer cultura'.

Xavier Sans

Cada any hem intentat que coincideixi amb Sant Jordi. Aquest any serà com un preàmbul de la diada i així ajudem a fer cultura.


En l'edició de l'any passat van participar prop d'una vintena d'escriptors novells i en aquesta edició, des de l'organització, esperen mantenir les xifres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.