Pels Pèls fa esclatar de riure el Teatre-Auditori


  • Comparteix:

L'obra Pels Pèls, dirigida per Abel Folk, ha omplert aquest divendres de públic i de rialles el Teatre-Auditori. El públic santcugatenc ha participat activament d'un muntatge interactiu on els propis espectadors decideixen el final de l'obra.

El muntatge 'Pels Pèls' recrea la història d'un assassinat que es comet just al pis de dalt d'una perruqueria. L'obra compta amb un repartiment de luxe on els actors Àlex Casanovas, Pep Planes, Ivan Labanda, Laura Guiteras, Mercè Comes i Enric Majó donen vida als personatges del comissari, el seu ajudant, dos perruquers, una clienta i un antiquari.

Tots ells han de descobrir, amb l'ajuda del públic, qui ha estat l'autor del crim. A la nostra ciutat, els espectadors han decidit que l'actriu Laura Guiteras, que encarna el personatge d'una perruquera, fos l'assassina.

A la sortida de l'espectacle, aquesta era la valoració que en feien.

Públic

És una obra de teatre per riure/M'ha agradat molt/ És molt divertida però l'he trobat una mica lenta/ M'ha agradat molt.


De la seva banda, alguns dels actors han destacat la distància amb el públic. Així ho ha manifestat l'actor Pep Planes.

Pep Planes

Jo notava molt menys la sala que en altres llocs. Aquí a Sant Cugat hi ha un salt entre els espectadors i l'escenari que fa distanciar el públic.


La setmana vinent el Teatre-Auditori tancarà la seva programació del segon semestre amb un concert de la cantant portuguesa Dulce Pontes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.