La Troba Kung-Fu i Banda Bassoti, plats forts musicals de la Festa Major


  • Comparteix:

La Troba Kung-Fu, Miquel Gil, la Banda Bassoti i un cicle de jazz conformen el cartell de concerts de la Festa Major. Entre les novetats, hi destaquen l'estrena d'un nou espai de Festa Major a Can Quitèria i el canvi d'ubicació del Castell de Focs i Barraques.

La Festa Major 2007 se celebrarà del 28 de juny a l'1 de juliol. Les actuacions musicals de la nova edició comptaran amb grups com Miquel Gil i l'Orquesta Àrab de Barcelona, La Troba Kung-Fu, Hotel Cochambre, Smoking Stones, la Banda Bassotti i l'Orquestra Apache.

La música anirà acompanyada també de les activitats habituals de la Festa Major com la ballada del 'Paga-li, Joan', el Racó Infantil, l'Esport al Carrer i diferents tallers i assajos, dirigits per l'Esbart Sant Cugat i el Grup Mediterrània de la Unió Santcugatenca.

La tinenta d'alcalde de Cultura en funcions, Àngels Solé, ha destacat la voluntat de fer una festa major oberta a tots els ciutadans i entitats de la ciutat.

Àngels Solé

Tornem a fer una Festa Major en la línia de sempre: oferir espectacles per públics diversos, molt en complicitat amb les entitats i que aposta perquè els ciutadans es trobin.


Enguany, una de les principals novetats és el canvi de lloc del Castell de Focs, que es farà al Parc Turó de Can Mates. D'aquesta manera, es vol apostar per oferir una nova visibilitat de l'espectacle pirotècnic i per anar integrant els nous barris dins les activitats de la festa major de la ciutat.

Una altra de les novetats són les Barraques, que portaran per lema 'Els joves existim i també som veïns' i que oferiran part de la seva programació a la plaça de Lluís Millet.

Ho ha explicat Àngels Solé.

Àngels Solé

Volem aproximar més el format de Barraques a un espai de petit format, i en paral·lel tenir un espai de gran format amb concerts en viu


El nou espai s'anomenarà Plaça Jove i s’hi podran trobar activitats programades per les entitats, sopars populars i concerts. El periodista Llucià Ferrer i la Banda del Surdo seran els encarregats de fer 'L’estripada' d'inici de festa.

També aquest any s'incorpora la plaça de Can Quitèria, on tindrà lloc el cicle 'Jazz en viu', de la mà de noms del jazz català com Carme Canela i Llibert Fortuny.

La llotja del Claustre acollirà de l'11 de juny al 2 de juliol un homenatge a l'esperit de la Festa Major i als fotògrafs Mané Espinosa i Pere Albiac.

El assajos del tradicional 'Paga-li, Joan' comencen aquest dilluns al passeig dels Plàtans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.