El nou cicle de xerrades de l'ANC repassarà la història dels continents


  • Comparteix:

La història dels continents és el tema central del nou cicle de conferències que han organitzat els Amics de la Unesco. Les xerrades, que es faran a l'Arxiu Nacional de Catalunya, començaran al novembre i aniran a càrrec del professor Francesc Lozano.

L'antropologia, la geografia i la història dels continents del planeta centraran les conferències que han preparat els Amics de la Unesco Valldoreix- Sant Cugat sota el nom de 'Els colors del món'. La primera d'aquestes ponències es farà l'onze de novembre i portarà el títol d''Àfrica, el continent de l'esperança'.

Les següents xerrades, que es faran dilluns, correspondran a la resta de continents. Les conferències tractaran la tradició i modernitat d'Amèrica, el misticisme d'Àsia, l'exuberància natural d'Oceania, la música europea i la forma de vida de l'Atlántida.

El professor de la Universitat Ramon Llull, Francesc Lozano, serà l'encarregat de conduir aquests discursos que es faran a la sala d'actes de l'ANC a les 8 del vespre. Lozano treballa actualment a la comissió sobre Sostenibilitat pel Fòrum de les Cultures 2004.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.