El grup Banda barretina és el guanyador del Connecta 2007


  • Comparteix:

La quarta edició del festival 'Connecta' de les JERC ha finalitzat amb un gran èxit de participació i amb la voluntat de seguir reivindicant l'oci alternatiu i la cultura catalana. El grup vallesà 'Banda barretina' ha estat el guanyador del concert-concurs d'enguany amb la votació de la majoria del públic que aquest cop, i com a novetat, feia de jurat.

La quarta edició del Festival Connecta ha arribat aquest cap de setmana a Sant Cugat carregat d'activitats culturals. El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, va ser divendres l'encarregat de donar el tret de sortida a la iniciativa amb una sopar al CMSC.

Tresserras va destacar la importància d'organitzar activitats com aquesta per fomentar la cultura entre els més joves.

Joan Manuel Tresserras

Les claus de l'èxit és combinar diferents factors culturals en un ambient jove.


Dissabte va ser el torn del concert-concurs amb la participació de nou grups musicals del vallès Occidental i Oriental i amb el grup 'Banda barretina' com a guanyador absolut.

El secretari de comunicació de les JERC al Vallès Occidental i membre de l'organització del Connecta, Roger Tugas, ha explicat que el model del festival s'ha anat perfeccionant en els últims anys.

Roger Tugas

S'ha anat perfeccionant el model. El concurs de grups joves i novells està consolidant, també hem afegit el korfbal i es tracta d'anar incorporant coses noves per augmentar la participació.


Durant el cap de setmana també hi ha hagut altres activitats com la fira d'artesans, un taller de grafitis i una exhibició de Korfball. Totes aquestes propostes han tingut lloc al Pla del Vinyet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.