Sprint comença els cursos intensius d'estiu el juliol


  • Comparteix:

L'escola d'idiomes Sprint posa en marxa els cursos intensius d'estiu el 2 de juliol. La novetat més destacada d'aquest any és la introducció dels cursos 'Sprint messengers' per a nens i nenes d'entre 12 i 14 anys.

Els cursos intensius de l'escola d'idiomes Sprint es divideixen en grups d'edats amb un departament per a cada conjunt. Els nens d'entre 4 i 11 anys disposen del 'Summer Club', on a més dels cursos d'anglès, es fan diversos tallers, entre d'altres, de manualitats, titelles i plantes. Un segon grup el formen els nens entre 12 i 14 anys, pels quals s'ha projectat els 'sprint messengers'. En aquest espai, el departament munta un projecte setmanal així com tallers de ràdio i d'audiovisuals, sortida turística i joc de pistes. Al final de la setmana, els alumnes fan una sortida relacionada amb el projecte realitzat.

A banda dels tallers, l'escola fa els cursos intensiu de repàs d'anglès, italià elemental i francès intermig per a joves i adults.

Ho explica el director de l'escola Sprint, Jordi Van Campen.

Jordi Van Campen

Els més petits tenen el 'Summer Club'. Pels que fan 1r i 2n d'ESO, hem creat el departament dels messengers i després tenim els cursos intensius normals de repàs


Les activitats es faran entre el 2 i 27 de juliol en horari de matí per als joves i de tarda per als adults.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.