La projecció d''Invisibles' aplega més de 600 persones al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Més de 600 persones han assistit aquest dimecres a la projecció del film 'Invisibles' que Metges sense Fronteres (MSF) ha portat a Sant Cugat. La pel·lícula està estructurada en cinc històries que expliquen diferents problemàtiques a les quals dóna resposta l'ONG i que no gaudeixen de la cobertura informativa.

La pel·lícula 'Invisibles' ha estat creada amb la intenció de sensibilitzar a la població i no tant donar publicitat a les iniciatives que MSF porta a terme arreu del món. L'exit aconseguit pel documental, que ha estat programat a 34 festivals de cinema, ha sorprès els responsables de l'ONG que ja es plantegen donar continuïtat a la iniciativa.

Ho explica el responsable de comunicació de MSF, Jaume Codina.

Jaume Codina

Potser hem d'explorar nous camins i nous mètodes per connectar amb la gent i segurament el món de l'audiovisual n'és un.


El film ha estat produït per Javier Bardem i compta amb la col·laboració de directors com Isabel Coixet, Wim Wenders i Fernando León de Aranoa.

Els més de 600 espectadors que han assistit a la projecció han destacat la importància de films com 'Invisibles' per sensibilitzar l'opinió pública i conèixer més d'a prop altres realitats.

Escoltem alguns dels assistents

Espectadors

Sóm de la Jove Cambra Internacional i fem molts projectes d'aquest tipus. / Crec que és una pel·lícula que donarà un nou punt de vista.


A l'acte, hi han assistit diferents personalitats com l'alcalde, Lluís Recoder, i alguns dels nous regidors del consistori com Xavier Escura i Àlvar Roda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.