Sant Cugat rep dissabte la Flama del Canigó


  • Comparteix:

La Flama del Canigó arriba dissabte a la tarda a Sant Cugat. L'arribada del foc que encén les fogueres de Sant Joan estarà acompanyada per una festa de benvinguda que tindrà lloc a la plaça Octavià, i que comptarà amb actuacions de cultura popular i tradicional.

Un any més, la Flama del Canigó arribarà a la nostra ciutat en mans de la Comissió de la Flama, impulsada per Òmnium Sant Cugat. La festa de benvinguda estarà oberta a tothom, i tindrà actuacions de ball de bastons, cant coral, sardanes, geganters, castellers i dansa tradicional catalana, així com la lectura del manifest de la Flama escrit pel president d'Òmnium Cultural, Jordi Porta.

Responsable de la comissió de la Flama del Canigó, Joan Contijoc, destaca el sentit de catalanitat de la Flama com a part més important de la jornada.

Joan Contijoc

La Flama del Canigó té un sentit molt fort de catalanitat. Volem fer una molt bona festa però el més important és el missatge que porta la Flama del Canigó i el que significa.


Aquest serà el segon any que la flama arriba al municipi, després d'una primera edició marcada per una gran participació.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.