La Simfònica de Sant Cugat recorda els seus orígens amb un diari


  • Comparteix:

L'Orquestra Simfònica Sant Cugat ha editat el 'Diari del concert de fa 20 anys', una publicació amb què vol recordar el concert celebrat el 27 de juny de 1987 que va motivar la creació de l'orquestra. El diari es repartirà a tots els que van participar al concert i a la paradeta que la formació ha organitzat per la 'Botiga al Carrer'.

En el concert que es va realitzar al Monestir es va interpretar una versió lliure de l'opera 'Norma', de Bellini. La particularitat de la interpretació va ser que els instruments tradicionals van ser substituïts per uns sintetitzadors connectats a un ordinador.

Aquest primer concert va ser l'embrió de la creació de l'actual orquestra i va comptar amb la participació d'un gran nombre de ciutadans i d'entitats santcugatenques.

Escoltem el director de l'Orquestra Sant Cugat, Josep Ferré.

Josep Ferré

Ens hem adonat que les coses importants que vem fer fa 20 anys han passat desapercebudes perquè no va quedar constància gràfica.


Al 'Diari del Concert de fa 20 anys' s'hi poden veure diferents instantànies de la jornada, així com una reproducció del cartell i diferents retalls de diaris que es van fer ressò de la notícia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.