RSC sorteja dues entrades per al concert de Calamaro i 'Fito y los Fitipaldis'


  • Comparteix:

Ràdio Sant Cugat sortejarà dues entrades dobles per al concert que Andrés Calamaro i Fito y los Fitipaldis oferiran el 27 de juliol al Fòrum de Barcelona. El sorteig es farà el mateix divendres al magazín '25 graus'. Per participar-hi, només cal enviar un correu electrònic a l'adreça 25graus@radiosantcugat.cat o bé trucar als telèfons de directe.

L'emissora municipal vol tornar a premiar els seus oients regalant unes entrades per a un concert de primera línia. Després de sortejar dues entrades per a l'espectacle de Beyoncé i pel dels Rollings Stones, ara Ràdio Sant Cugat sortejarà dues entrades dobles més per al concert que oferiran al recinte del Fòrum de Barcelona Andrés Calamaro i Fito y los Fitipaldis.

Així ho ha explicat la responsable de Programes, Sílvia González.

Sílvia González

Després de l'experiència prèvia amb els concerts de la Beyoncé i els Rollings, hem decidit repetir-ho


Les entrades se sortejaran durant el magazín '25 graus' del proper 27 de juliol. Per optar al concurs, només s'ha d'enviar un correu electrònic a 25graus@radiosantcugat.cat o trucar als telèfons de directe, el 93.675.15.87 i el 93.675.15.88.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.