'Dansa Sant Cugat' arriba al Teatre-Auditori la setmana vinent


  • Comparteix:

Sant Cugat tornarà a convertir-se, per setè any, en la capital de la dansa amb una nova edició de l'estada 'Dansa Sant Cugat'. Del 22 al 27 de juliol, la nostra ciutat serà un centre de dansa internacional on ballarins de totes les nacionalitats i nivells practicaran disciplines molt diverses, entre les quals destaquen el ball contemporani, el flamenc, el jazz i el hip-hop.

Sant Cugat acollirà la setena edició del 'Dansa Sant Cugat', una iniciativa que com cada any va a càrrec de l'Escola de Dansa Vàrium i l'Espai. L'estada compta amb el suport de l'Ajuntament, el Teatre-Auditori i la Diputació de Barcelona. L'objectiu d'aquest projecte és difondre la dansa entre la ciutadania.

Durant sis dies professors d'arreu compartiran, amb alumnes de totes les edats i nacionalitats, un ventall de vint classes diàries de diferents disciplines i nivells.

Per fer partícep també a la ciutadania s'organitzaran dos espectacles de carrer i cada migdia, al Cafè Auditori, ballarins nacionals i internacionals mostraran diferents aspectes de la dansa.

L'organitzador del certamen, Jordi Rosés, ha destacat la importància que en 'l'stage' hi participin gent de totes les edats.

Jordi Rosés

En el cas d'aquest 'stage', hi ha un ventall d'edats diferents molt important.


El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, ha explicat que amb aquesta setena edició la iniciativa es converteix en l'estada de dansa referent al país.

Xavier Escura

És el primer referent d'estada de dansa d'estiu al país i des de l'Ajuntament continuarem apostant per aquest tipus d'iniciatives.


Peter Mika, Corinne Lancelle i Saint Louis Rhino són alguns dels professors que participaran en els diferents tallers. Les tarifes de l'estada oscil·len entre els 88 i els 290 euros.

Algunes entitats de la ciutat com el Club Muntanyenc, la companyia resident a Sant Cugat Color Dansa i l'Esbart col·laboren en la iniciativa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.