Un santcugatenc publica les memòries dels seus 90 anys de vida


  • Comparteix:

El mestre xocolater Joaquim Lloveras publicarà un recull de fotografies dels gairebé noranta anys de la seva vida. Les memòries d'aquest veí de Valldoreix tindran 350 pàgines, il·lustracions i explicacions al peu de cada imatge.

Amb aquest llibre, Lloveras vol resumir les seves vivències personals i familiars, amb especial atenció al seu treball com a xocolater de quarta generació. Després de 90 anys dedicats a l'art de la cuina, Lloveras explica el seu secret per conservar una bona salut: cuidar l'alimentació, evitar els excessos i, si pot ser, casar-se i avenir-se amb la dona, però sobretot esmorzar cada dia un llonguet de xocolata i cafè amb llet. Diu també que és important que cadascú es faci la seva felicitat.

En declaracions al magazín '25 graus', Lloveras explica també que per mantenir la salut ha actuat sempre amb prudència en tots els àmbits de la vida.

Joaquim Lloveras

Faig les coses amb seny, amb prudència evitant sempre els excessos. Ha sigut un punt que m'ha ajudat a allargar la vida.


Lloveras és un dels fundadors del Museu de Xocolata de Barcelona i de la primera associació de gent gran de la Caixa, entitat per a la qual ha escrit el llibre 'Gent gran, vellesa activa'. Lloveras s'ha decidit a fer aquest recull a causa de les peticions de la seva família.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.