Prop de 2.000 persones han assistit a la 7a Mostra de Curmetratges


  • Comparteix:

La 7a edició de la Mostra de Curtmetratges tanca amb una participació de prop de 2.000 persones durant les quatre nits. La mostra ha comptat amb un pressupost de 15.000 euros.

La plaça de l'Om i el Teatre la Unió han acollit prop de 50 projeccions durant les quatre nits de la Mostra de Curts. La nova edició de la Mostra ha comptat amb l'homenatge a Joaquim Jordà, projeccions del cinema llatinoamericà i projeccions d'animació, entre d'altres temes.

La resposta del públic davant la varietat de temàtica ha estat molt positiva. L'assistència cada nit ha estat de prop de 600 persones.

Així ho explica un dels membres de 'Curts i Més', Daniel Codorniu.

Daniel Codorniu

Un dels objectius de la Mostra era donar una visió diversa del curtmetratge i el món en què vivim i ho hem aconseguit. Estem molt contents i amb ganes de treballar per la següent.


L'organització destaca la participació de l'Ajuntament i la forta difusió publicitària per a aconseguir l'èxit de públic i la qualitat dels curts. 'Curts i Més' afirma que el suport del consistori en aquesta edició ha estat el més important en tota la història de la mostra.

Així ho explica Codorniu

Daniel Codorniu

La nostra valoració de la mostra és molt positiva . L'èxit s'ha notat en dues coses: una difusió forta i el pressupost de l'Ajuntament i els patrocinadors, que s'ha notat en la qualitat dels curts i l'assistència.


El pressupost de l'edició d'enguany ha estat de 15.000 euros. La xifra comprèn l'aportació de 9.000 euros per part de l'Ajuntament i l'aportació dels patrocinadors.

Les projeccions de 'Maria Aurèlia Capmany parla d'un lloc entre els morts' i de 'Descontrol urbano', de Joaquim Jordà, van comptar amb la presència de l'expresident Pasqual Maragall.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.