El CMSC organitza un nou curs de meteorologia per internet


  • Comparteix:

Millorar la nostra cultura meteorològica a través de les múltiples possibilitats que ofereix Internet. Aquest és l'objectiu del curs sobre meteorologia a la xarxa que organitza un any més el Club Muntanyenc de Sant Cugat.

Les sessions tindran lloc a l'Arxiu Nacional de Catalunya del 18 al 20 de novembre i contemplen un alt grau de participació. Tot i que les lliçons aniran a càrrec del doctor en Ciències Físiques Jordi Cunillera, es tracta de fomentar la participació i l'intercanvi d'informació. El Club Muntanyenc ja havia organitzat cursos sobre meteorologia altres anys però aquest és el primer que es relaciona amb Internet. Josep Maria Aimad, vice-president del club ens explica quin és l'objectiu d'aquesta nova aposta.

Josep Ma Aymad

La gent es molt cada dia més per Internet i és convenient saber què és el que s'ha d'entendre i quina és la imprescindible.


Cadascuna de les sessions tractarà un tema diferent. La primera d'elles està dedicada a les webs de predicció del temps en general diferenciant entre les webs comercials i les tècniques. La segona lliçó tractarà sobre dues planes d'interès especial per a Catalunya com són la del Servei Meteorològic de Catalunya i la 'MEDIUM RANGE FORECASTS FOR EUROPE'. El darrer dia es centrarà en les fotografies de satèl·lits i altres webs relacionades. Josep Maria Aimad comenta com funcionaran les classes.

Josep Ma Aymad

Són unes classes molt pràctiques. Només hi haurà un ordinador amb un canó perquè tothom pugui seguir el mecanisme.


Els interessats es poden inscriure a la secretaria del Club Muntanyenc de 6 a 9 del vespre. El preu del curs és de 17 euros pel públic general i 13 euros pels socis. Les inscripcions que es facin més tard del 13 de novembre costaran 3 euros més.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.