Canals Galeria d'Art participa a la Fira New Art Barcelona 2002


  • Comparteix:

La Canals Galeria d'Art de Sant Cugat participa, per primera vegada, en la Fira New Art Barcelona 2002. La fira, que enguany arriba a la setena edició, compta amb les mostres individuals de Neus Colet i Enric Giralt.

La primera planta de l'hotel Barceló- Sants de Barcelona es convertirà, entre els dies 28 i 1 de desembre, en l'escenari de la prestigiosa fira. La New Art Barcelona és és un punt de trobada de professionals del sector que vol reunir inquietuds i reflexions sobre l'art contemporani. El director de la Canals Galeria d'Art, Josep Canals, ens explica el que suposa per a la galeria la participació en aquesta fira:

Josep Canals

Les galeries més importants i modernes exposen a la Fira New Art.


En aquesta iniciativa, organitzada per l'Associació Art Barcelona, la Canals Galeria d'Art participa amb l'obra de Neus Colet i Enric Giralt. Aquests treballs s'exhibiran en una de les habitacions de l'hotel i a l'igual que la resta de participants:

Josep Canals

El que és el passadís hi haurà l'obra de la santcugatenca Neus Colet …


L'obra de l'escultura Neus Colet, ubicada al bany, recrea objectes quotidians mitjançant el ferro i un estil irònic, lúdic i evocador. La santcugatenca va participar en el recent Saló Europeu de Joves Creadors de Montrouge.

Pel que fa al treball d'Enric Giralt, instal·lat a l'habitació, es vincula al dibuix, la pintura i la fotografia. Unes disciplines que reflecteixen la relació de l'home amb el seu entorn.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.