Francesc Orella participa a la pel·lícula 'Las manos del pianista'


  • Comparteix:

Orella, en una obra de teatre

Orella, en una obra de teatre

El santcugatenc Francesc Orella serà un dels protagonistes del telefilm 'Las manos del pianista', una adaptació per a televisió de la novel·la d'Eugenio Fuentes. Sergio G. Sánchez serà l'encarregat de la direcció de la pel·lícula.

Barcelona, Matadepera i Vilafranca són algunes de les principals localitzacions on es roda 'Las manos del pianista' aquests dies. El rodatge de la pel·lícula durarà cinc setmanes i la seva emissió està prevista per als primers mesos del 2008.

El film explica la història d'un home a qui se li encarrega l'estudi d'un assassinat que no s'ha arribat a cometre. Javier Gutiérrez, Clara Segura i Montserrat Carulla són alguns dels actors que apareixeran a la pel·lícula.

La pel·lícula està produïda per Rodar y Rodar per a Televisió de Catalunya i TVE. El pressupost del film és de 900.000 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.