Augmenten els usuaris del sistema Wi-Fi a la Biblioteca del Mil·lenari


  • Comparteix:

Prop de 2.700 usuaris han utilitzat el sistema Wi-Fi de connexió a internet de la Biblioteca del Mil·lenari durant la primera meitat de l'any. Aquest servei ha experimentat un gran augment respecte a l'any passat.

El sistema Wi-Fi va instal·lar-se a la biblioteca l'octubre de 2005 en el marc d'un projecte de la Diputació de Barcelona. Gairebé dos anys després, les xifres confirmen que la iniciativa ha tingut molt d'èxit a Sant Cugat i que el nombre d'usuaris creix ràpidament.

Així ho demostren les dades facilitades per la mateixa biblioteca. Durant els sis primers mesos de 2006, el servei va rebre aproximadament 1.100 connexions i l'any següent gairebé 2.700. Això suposa un augment del 130% de l'ús del sistema Wi-Fi en un any.

Pepa Forn, directora de la Biblioteca, parla de l'èxit de la iniciativa.

Pepa Forn

Això permet que la gent pugui venir amb el seu portàtil. Som un dels municipis amb més connexió.


Una altra iniciativa que està tenint gran èxit a la biblioteca és la bústia, que permet als usuaris retornar els articles prestats durant les 24 hores del dia. Ho explica Pepa Forn.

Pepa Forn

La bústia és un èxit rotund, perquè permet que en qualsevol moment puguis passar i deixar els llibres.


La instal·lació de la bústia respon a una demanda dels usuaris de l'equipament per facilitar el retorn dels llibres, discs i DVD prestats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.