Una mostra de tallers tanca l''stage' Dansa Sant Cugat a la plaça del Rei


  • Comparteix:

Unes 300 persones assisteixen a la mostra de tallers dels alumnes que han participat durant tota la setmana a l''stage' Dansa Sant Cugat. La mostra, que ha tingut lloc a la plaça del Rei, ha servit per tancar la 7a edició de l'estada.

Sant Cugat s'ha convertit durant tota la setmana en la capital internacional de la dansa amb la setena edició de l'estada 'Dansa Sant Cugat'. L''stage' internacional ha comptat amb 18 professors i amb 330 alumnes de diferents països europeus. Durant aquests sis dies s'han impartit un conjunt de 20 classes diàries de nivells molt variats.

Cada migdia tota la ciutadania ha pogut d'un dinar-espectacle al Cafè Auditori. Dimarts a la nit van tenir lloc les 'performances al carrer' amb les 'peces curtes' a la plaça del Rei. Aquest divendres ha estat el torn de la mostra de tallers de la feina feta al llarg de tota la setmana, que ha servit per tancar l'estada.

La responsable del certamen, Anna Sànchez, explica que per tancar el curs buscaven una manera de compartir amb la gent la feina feta al llarg de la setmana.

Anna Sànchez

Es com si el públic es fiqués dins una classe. No hem buscat un resultat espectacular, hem buscat compartir les classes amb la gent.


L'estada ha superat la seva 7a edició i la valoració per part de l'organització és més que positiva.
Escoltem Anna Sànchez.

Anna Sànchez

La valoració és fantàstica. Hem aconseguit crear una dinàmica amb els grups, els professors, les classes, tot fantàstic.


En total, prop de 800 persones han assistit a les tres mostres de dansa al carrer que s'han celebrat a la plaça del Rei, contant la inauguració, la clausura i les 'performances' de l''stage'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.