Cavis Avan organitza una xerrada sobre el Parkinson


  • Comparteix:

Més d'una cinquantena de persones han assistit a la xerrada sobre el Parkinson que va organitzar l'associació CAVIS AVAN. Un equip mèdic de l'Hospital de Sabadell ha explicat quin és el millor suport que s'ha de donar als afectats per aquesta malaltia.

Durant l'acte s'ha destacat que el tractament als malalts de Parkinson ha d'anar més enllà de l'aspecte teòric. Segons la doctora Eulàlia Andreu, de la Unitat de Convalescència de l'Hospital de Sabadell, la malaltia i el tractament repercuteixen en l'entorn i en l'estat anímic del malalt i s'ha d'abordar de forma molt personalitzada. Eulàlia Andreu explica la línia de treball del seu equip.

Eulàlia Andreu

És el suport integral. No s'atèn només als símptomes propis de la malaltia, sinò que es té en compte tot l'entorn social i totes les ajudes que poden millorar la qualitat de vida del malalt.


D'altra banda, la doctora també ha destacat que aquests tractaments cada cop prendran més importància ja que la vida de les persones es va allargant.

Eulàlia Andreu

Cada vegada hi ha més prevalescència d'aquestes malalties i per tant, el suport que es necessita per aquests malalts, que cada cop viuen més, és molt important.


Durant l'acte, el president de CAVIS AVAN de Terrassa, Miquel Villà, ha animat a tots els assistents a fer pinya amb la delegació de l'entitat al nostre municipi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.