La varietat musical omple la 'Nit de Joves Cantautors' del Casal TorreBlanca


  • Comparteix:

La 'Nit de Joves Cantautors' del Casal de Joves TorreBlanca destaca per la varietat d'actuacions i la qualitat del directe. Un total de cinc cantautors s'han donat cita aquest divendres a la nit per oferir les seves creacions musicals en directe davant una cinquantena de persones.

La sala annexa del Casal de Joves TorreBlanca ha repetit proposta i en aquest cas ha canviat la 'Nit de la Dansa' per la 'Nit de Joves Cantautors'. Durant més de dues hores, els assistents han pogut escoltar les propostes musicals de cinc cantautors, en una marató musical que ha aplegat una cinquantena de persones.

L'organitzador de la iniciativa, Quim Pla, valora així el cicle.

Quim Pla

Tant la participació de cantautors com la de públic ha estat molt important. Estem molt contents. La intenció és seguir vinculant el Casal amb les propostes del joves.


Els cinc participants s'han mostrat satisfets amb l'acollida del públic, però sobretot amb l'oportunitat que els hi ha brindat el Casal de Joves TorreBlanca. Escoltem els cantautors.

Cantautors

És una passada. / No hi havia càstings, tothom ha pogut cantar a la seva manera. / Així els joves cantautors tenen una oportunitat. / És una molt bona proposta.


L'acte ha comptat amb la presència de la responsable de musicals de Cugat.cat, Jèssica Sotodosos, que ha presentat el cicle.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.