Ada Castells anirà a la fira de Frankfurt amb 'Tota la vida'.


  • Comparteix:

L'escriptora i periodista santcugatenca Ada Castells viatjarà a la propera fira de Frankfurt amb el seu llibre 'Tota la vida'. Castells ha estat convidada a participar a la fira amb aquesta novel·la que va publicar fa dos anys i que ara s'ha traduït a l'alemany.

L'editorial 'Berlin Verlag' publicarà al setembre aquesta novel·la d'Ada Castells que està dedicada a un dels grans pintors del romanticisme alemany, Caspar David Friedrich. Aquest és un dels motius que apunta l'escriptora per haver rebut l'invitació a Frankfurt però s'ha mostrat molt satisfeta que els autors catalans cada vegada tinguin més pes a la fira. Són declaracions al magazín '25 graus'.

Ada Castells

Ser convidats a la fira de Frankfurt fa que el mercat alemany s'interessi per autors catalans a més crec que en el meu cas s'hi afegeix que la novel·la parla d'un artista alemany.


Ara l'escriptora es proposa seguir amb la promoció de l'obra a Alemanya, en una societat molt diferent a la mediterrània. Castells s'ha mostrat satisfeta per la contribució dels alemanys malgrat que han estat molt exigents i acurats amb alguns termes de la novel·la.

Ada Castells

Aquí s'accepten molt les transgressions biogràfiques però allà són molt més curosos amb les dates.


A partir de setembre i després de la fira l'autora visitarà la universitat de Kiel on hi farà unes xerrades i també les ciutats de Munic, Bielfeld i Berlín.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.