Ada Castells anirà a la fira de Frankfurt amb 'Tota la vida'.

Cultura

Publicat el 24/ago/07 per Cristina Martinez

L'escriptora i periodista santcugatenca Ada Castells viatjarà a la propera fira de Frankfurt amb el seu llibre 'Tota la vida'. Castells ha estat convidada a participar a la fira amb aquesta novel·la que va publicar fa dos anys i que ara s'ha traduït a l'alemany.

L'editorial 'Berlin Verlag' publicarà al setembre aquesta novel·la d'Ada Castells que està dedicada a un dels grans pintors del romanticisme alemany, Caspar David Friedrich. Aquest és un dels motius que apunta l'escriptora per haver rebut l'invitació a Frankfurt però s'ha mostrat molt satisfeta que els autors catalans cada vegada tinguin més pes a la fira. Són declaracions al magazín '25 graus'.

Ada Castells

Ser convidats a la fira de Frankfurt fa que el mercat alemany s'interessi per autors catalans a més crec que en el meu cas s'hi afegeix que la novel·la parla d'un artista alemany.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Ara l'escriptora es proposa seguir amb la promoció de l'obra a Alemanya, en una societat molt diferent a la mediterrània. Castells s'ha mostrat satisfeta per la contribució dels alemanys malgrat que han estat molt exigents i acurats amb alguns termes de la novel·la.

Ada Castells

Aquí s'accepten molt les transgressions biogràfiques però allà són molt més curosos amb les dates.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



A partir de setembre i després de la fira l'autora visitarà la universitat de Kiel on hi farà unes xerrades i també les ciutats de Munic, Bielfeld i Berlín.