La XV Biennal d'Art Contemporani arriba d'aquí a una setmana a Sitges


  • Comparteix:

La XV Biennal d'Art Contemporani Català, organitzada pel Museu de Sant Cugat i la Canals Galeria d'Art, arriba el proper dissabte 1 de setembre a Sitges. Més de 7.000 persones han visitat la mostra que va iniciar el seu itinerari a la Sala Capitular del Monestir.

La Sala Polivalent de l'Escorxador de Sitges acollirà des del proper dia 1 de setembre i fins a principis d'octubre la XV Biennal d'Art Contemporani. Des que va començar el seu camí, la mostra s'ha pogut veure a Andorra, Cambrils i Sant Feliu de Llobregat entre d'altres.

La quinzena edició de la Biennal aposta per l'art més jove de país i compta amb la participació d'11 artistes que mostren les últimes tendències en l'art actual com Josep Oriol Arisa, Ramon Brichs o Antonio Felices.

El director de l'exposició, Josep Maria Canals, explica amb quines expectatives arriba la mostra a la ciutat de Sitges.

Josep Maria Canals

Sitges és una de les ciutats té un passat històric i que segeuix apostant per l'art contemporani. Esperem una gran afluència de visitants.


La XV Biennal d'Art Contemporani Català es podrà veure després a Vic a partir de l'octubre, i finalment es clausurarà a Barcelona, al gener del 2008, al Palau Moja on serà inaugurada pel conseller de cultura, Joan Manuel Tresserres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.