La Factoria Mascaró actua diumenge a Terrassa amb l'espectacle 'Alsa Manela!'


  • Comparteix:

La Factoria Mascaró portarà el seu espectacle 'Quatre i un cinc' a la Fira Mediterrània de Manresa el proper 3 de novembre. La companyia, que l'any vinent afronta el seu 10è aniversari, actuarà aquest diumenge al Parc Vallparadís de Terrassa amb l'obra 'Alsa Manela!'.

Després de portar els seus espectacles fins a Anglaterra i Alemanya per quart estiu consecutiu, la Factoria Mascaró prepara un mes de setembre carregat de feina i de il·lusió que donarà el tret de sortida aquest cap de setmana. Londres o Esparreguera, amb l'obra 'Ai que em mullo', seran alguns dels llocs que els sis ballarins de la companyia trepitjaran durant aquest mes.

El projecte més important a curt termini a l'agenda de la companyia és la Fira Mediterrània de Manresa on actuaran al Teatre Cursal a principis de novembre amb la funció 'Quatre i un cinc'. Escoltem un dels membres de la companyia, Jordi Rubio, explicant en què consisteix l'espectacle familiar.

Jordi Rubio

'Quatre i un cinc' volen ser quatre elements i un cinquè que seria la connexió entre el públic i l'espectador.


La festa major de la Mercè també és un dels escenaris on actuaran, el proper dia 24, amb l'Alsa Manela!'. Abans però, la companyia portarà aquest mateix espectacle al Parc Vallparadís de Terrassa aquest diumenge. Ho explica un dels ballarins, Lluís Fabregas.

Lluís Fabregas

És un espectacle on hi ha un calendari que a mesura que avança ens trobem les diferents danses que es ballen a cada època de l'any.


La Factoria Mascaró afronta l'any 2008 el seu 10è aniversari i ja prepara diverses sorpreses per celebrar-ho.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.