Uns 200 nens participen als tallers d'estiu de la Galeria Pou d'Art

Cultura

Publicat el 28/ago/07 per Anna Bernadó

La Galeria Pou d'Art ofereix per primer cop aquest curs un taller per mestres i un taller d'expressió plàstica per adults als matins. Prop de 200 nens d'entre 4 i 10 anys han participat a les activitats que s'han desenvolupat a l'espai artístic al llarg del mes de juliol i durant dues setmanes d'agost.

El proper 1 d'octubre comencen les activitats extraescolars que la galeria santcugatenca ofereix durant tot de l'any, tant a la mateixa galeria com a diverses escoles de la ciutat. Els tallers que s'ofereixen són molt diversos, des dels d'expressió plàstica fins als de còmic o il·lustració, tant per petits com per adults. Tot i així, enguany Pou d'Art ofereix dues novetats destacades. Escoltem la directora de l'espai artístic, Maria Fabra.

Maria Fabra

Tenim un taller nou d'expressió plàstica al matí per adults i un taller per mestres.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La Galeria Pou d'Art ha realitzat per 10è estiu consecutiu els tradicionals tallers d'arts plàstiques per nens. El fil conductor d'aquest any és la música, i aquesta setmana és el torn dels The Beatles. La directora de la galeria, Maria Fabra, explica en què consisteixen els tallers.

Maria Fabra

El que fem és ambientar-nos als anys 60, amb la música o construint cotxes de l'època.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Prop de 200 nens d'entre 4 i 10 anys han participat a les activitats plàstiques que s'han desenvolupat al llarg del mes de juliol i durant dues setmanes d'agost.