'Indígenes', de Rachid Bouchareb, obre el cicle de cinema l'autor


  • Comparteix:

Fotograma de la pel·lícula 'Indígenes'

Fotograma de la pel·lícula 'Indígenes'

Un total de 12 pel·lícules conformen el primer trimestre del cicle de cinema d'autor que projectarà el primer film el proper 13 de setembre i s'allargarà fins al 20 de desembre. Cada dijous es podran veure a les sales Cinesa pel·lícules com 'Llach, la revolta permanent', de Lluís Danes o 'Enduring Love', de Roger Michel, en dues sessions i a un preu de 3 euros.

Arrenca el curs i, amb ell, una nova edició del cicle de cinema d'autor organitzat per l'Ajuntament i Cinesa Sant Cugat. El cicle, que començarà el proper 13 de setembre, conté pel·lícules amb un fort contingut social o polític i que vénen precedides per diversos premis en certàmens cinematogràfics.

Escoltem el responsable del cicle i encarregat d'escollir les pel·lícules, Àngel Comas, parlant del primer film que es projectarà: 'Indígenes', de Rachid Bouchareb.

Àngel Comas

Aquesta pel·lícula va optar a l'Òscar i forma part d'un moviment de reivindicació de les minories dels països colonitzats per França.


Les pel·lícules es projectaran sempre els dijous en dues sessions, a les 19.30 i a les 22 hores, des del 13 de setembre i fins al 20 de desembre. El preu de cada sessió és de 3 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.