El pensador nord-americà Noam Chomsky dóna suport a Èric Bertran

Cultura

Publicat el 4/set/07 per Marina Romero / Nacho Vazquez

El professor i activista polític nord-americà Noam Chomsky titlla el cas d''Èric i l'Exèrcit del Fènix' d''increïble' i diu que 'els mitjans de comunicació s'hi haurien de pronunciar perquè el món hauria de saber-ho'. Chomsky ha fet aquestes declaracions després de veure el documental penjat a la xarxa d''Èric i l'Exèrcit del Fènix' dirigit per Xevi Mató i traduït a l'anglès per Heather Hayes.

La traductora nord-americana Heather Hayes va intercanviar correus electrònics amb el prestigiós professor Noam Chomsky i aquest va titllar el cas d''increïble'. Chomsky afegia que els mitjans de comunicació n'haurien de parlar i caldria organitzar una protesta seriosa perquè el món hauria de conèixer aquest cas.

Escoltem Heather Hayes.

Hather Hayes

El professor Chomsky va expressar-se dient que se sorprenia molt que això passes, que era increïble. També va dir que s'havia de publicitar al màxim.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El documental, de 46 minuts de durada, es pot veure a la xarxa en versió internacional subtitulada en anglès. El periodista santcugatenc, Víctor Alexandre, va portar al teatre la història d'Èric Bertran.

Chomsky és conegut pel seu activisme polític i per ser autor de la teoria de gramàtica generativa, considerada la contribució més rellevant en la lingüística teòrica del segle XX.