Les sales d'estudi no pateixen aglomeracions pels exàmens de setembre


  • Comparteix:

Les sales d'estudi repartides per la ciutat encara no reben aglomeracions d'estudiants pels exàmens de setembre. La Biblioteca del Mil·lenari, que ja ha recuperat els horaris normals, i el Casal de Joves TorreBlanca, amb noves aules d'estudi, comencen a rebre els primers estudiants, però no esperen aglomeracions fins la propera setmana.

El Casal de Joves TorreBlanca ha habilitat noves sales destinades a aules d'estudi per donar servei als estudiants que tenen exàmens de setembre. TorreBlanca ofereix un horari més ampli que la biblioteca municipal, de vuit del matí a tres del migdia i de les cinc de la tarda fins a mitjanit.

Escoltem el coordinador del Casal, Quim Pla.

Quim Pla

L'aula d'estudi la tenim tot l'any, però ara ampliem espais pels estudiants que tenen examens al setembre. Entre matí i tarda, un centenar de joves passen per les aules d'estudi.


Per la seva banda, la directora de la Biblioteca del Mil·lenari, Pepa Forn, ha explicat que, si bé han notat un cert increment d'estudiants durant aquesta setmana, no esperen una gran afluència fins passat el pont de l'Onze de Setembre.

Pepa Forn

No hem notat gran afluència. Fins passat el pont encara hi ha molta gent de vacances.


Forn s'ha mostrat molt satisfeta de l'obertura del Casal i de les seves aules d'estudi perquè absorbeixen un gran volum d'estudiants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.