A la venda les entrades per al primer semestre del Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Aquest dimecres es posen a la venda les entrades dels espectacles del primer semestre del Teatre-Auditori. Els tiquets es poden adquirir a través d'Internet, per telèfon o a les taquilles del teatre. L'equipament municipal manté els descomptes per grup - el ta18!, ta!29 i ta65! - i la venda d'última hora amb una rebaixa del 50% sobre el preu de l'entrada.

La setmana passada van sortir a la venda els abonaments del primer semestre, i des d'avui ja es poden aconseguir les entrades per als 18 espectacles que configuren la programació fins al desembre.

El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, afirma que és difícil preveure el ritme de venda d'entrades.

Pep Tugues

Esperem que al públic li agradi la programació i vingui a veure'ns. Això no podem analitzar-ho fins el mateix dia de l'espectacle però el que principalment volem és que els espectadors surtin del Teatre-Auditori satisfets.


Pel que fa als descomptes, l'equipament municipal ofereix una rebaixa del 10% sobre el preu de les localitats per a aquells grups a partir de 15 persones i per a les persones majors de 65 anys. Els menors de 30 anys disposaran d'un descompte aproximat del 20%, mentre que els que compleixin 18 anys aquest curs podran beneficiar-se de quatre espectacles gratuïts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.