La Festa Major de Valldoreix torna aquest cap de setmana


  • Comparteix:

Valldoreix viurà aquest cap de setmana les activitats més destacades de la seva Festa Major. Aquest divendres al punt de les deu de la nit tindrà lloc el pregó, a càrrec d'una personalitat política encara per revelar. Els espectacles i la música prendran protagonisme tant dissabte com diuemnge.

Els primers actes programats per a divendres són competicions eliminatòries de billar i d'escacs. El pregó tindrà lloc a la plaça del Casal de Cultura, a les deu de la nit. Tot i que el pregoner encara es desconeix, el vocal de Serveis Personals de l'EMD de Valldoreix, Josep Casadellà, ha avançat alguns detalls.

Josep Casadellà

Serà un polític que es va estrenar a Valldoreix però té càrrecs importants a altres llocs que no diré.


Aquest dissabte presenta gran varietat d'activitats. La 10a edició del concurs de tir i la festa de l'escuma són només uns exemples. La música també serà molt present amb els concerts de La Salseta del Poble Sec, La Kinky Beat i els valldoreixencs Agüita Fresca.

Ho explica Josep Casadellà.

Josep Casadellà

farem música del país, i donem empenta a grups locals, sempre tenim en compte l'oferta de grups emergents del nostre propi territori.


L'actuació dels Castellers de Sant Cugat i la Colla Jove dels Castellers de Sitges i el concert de Paco Ibáñez, que clou la programació de la Festa, són els actes més destacats de diumenge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.