La Festa Major de Valldoreix torna aquest cap de setmana

Cultura

Publicat el 14/set/07 per Miquel Martinez

Valldoreix viurà aquest cap de setmana les activitats més destacades de la seva Festa Major. Aquest divendres al punt de les deu de la nit tindrà lloc el pregó, a càrrec d'una personalitat política encara per revelar. Els espectacles i la música prendran protagonisme tant dissabte com diuemnge.

Els primers actes programats per a divendres són competicions eliminatòries de billar i d'escacs. El pregó tindrà lloc a la plaça del Casal de Cultura, a les deu de la nit. Tot i que el pregoner encara es desconeix, el vocal de Serveis Personals de l'EMD de Valldoreix, Josep Casadellà, ha avançat alguns detalls.

Josep Casadellà

Serà un polític que es va estrenar a Valldoreix però té càrrecs importants a altres llocs que no diré.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Aquest dissabte presenta gran varietat d'activitats. La 10a edició del concurs de tir i la festa de l'escuma són només uns exemples. La música també serà molt present amb els concerts de La Salseta del Poble Sec, La Kinky Beat i els valldoreixencs Agüita Fresca.

Ho explica Josep Casadellà.

Josep Casadellà

farem música del país, i donem empenta a grups locals, sempre tenim en compte l'oferta de grups emergents del nostre propi territori.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'actuació dels Castellers de Sant Cugat i la Colla Jove dels Castellers de Sitges i el concert de Paco Ibáñez, que clou la programació de la Festa, són els actes més destacats de diumenge.