Amics de la Unesco programa un cicle d'història de Sant Cugat


  • Comparteix:

Una xerrada sobre la Torre Negra obrirà el cicle 'Trets de la història casa' que organitzen els Amics de la Unesco Sant Cugat- Valldoreix durant el mes d'octubre. L'objectiu d'aquest cicle de tres xerrades a càrrec de Domènec Miquel, Juanjo Cortés i Pep Blanes és explicar les arrels de la ciutat.

El cicle respon a una assignatura pendent pels Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat. Així a través de tres xerrades es tractaran temàtiques que volen donar als santcugatencs les eines per conèixer millor el seu passat.

Així ho ha explicat el president en funcions de l'associació, Fèlix Mestres.

Fèlix Mestres

L'objectiu és tractar una cosa propera i local perquè també és interessant.


La primera xerrada es farà el 4 d'octubre sota el títol 'La Torre Negra'. Com a centre de la Quadra de Vilanova i les conflictives relacions amb el Monestir' i anirà a càrrec de l'historiador Domènec Miquel.

La segona, 'El castell de Canals. Una família al servei dels Comtes de Barcelona', a càrrec de l'historiador Juanjo Cortés tindrà lloc el 18 d'octubre.

El cicle es clourà el 25 d'octubre amb 'De les mil·lenàries vinyes de Sant Cugat. Dels romans fins als nostres dies, passant per la fil·loxera i les denominacions d'origen'. Aquesta xerrada anirà a càrrec del dibuixant Pep Blanes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.