'Pedra i Sang' fa un càsting per incorporar noves veus al cor


  • Comparteix:

L'associació Amics de Pedra i Sang inicia aquest dilluns les proves per buscar noves veus per formar el cor de l'espectacle. El càsting pretén incorporar 32 veus adultes, ja que enguany el nombre de representacions augmenta i es faran dues línies diferents d'actuacions. Les proves estaran dirigides pel director musical Jordi Picoreli i la directora escènica Dolors Vilarassau i s'allargaran fins el 8 d'octubre.

Des de l'any 2000, l'associació Amics de Pedra i Sang fa una convocatòria per buscar veus masculines i femenines d'adults que vulguin formar part del cor de l'espectacle.

La directora escènica de l'obra, Dolors Vilarassau, explica què busca l'associació aquest any.

Dolors Vilarassau

És una manera d'obrir l'espectacle a la població. Aquest any augmentem el nombre de representacions i farem dues línies diferents.


Vilarassau descriu el perfil que han de complir els candidats a integrar la coral.

Dolors Vilarassau

Els candidats han de saber cantar, no és necessari però tenir una gran experiència.


Una de les novetats que tindrà la representació d'enguany és la possible incorporació d'un actor mediàtic interpretant el personatge del rei, segons ha avançat Dolors Vilarassau.

Les proves tindran lloc els dies 24 de setembre, 1 i 8 d'octubre a l'Escola de Música Gymel, situada al carrer del Carme.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.