La Galeria exposa l'obra recent de Jordi Pintó


  • Comparteix:

Una trentena de peces de l'obra més recent de Jordi Pintó omplen fins a finals d'octubre La Galeria. El pintor barceloní mostra paisatges i ciutats de geometries impossibles i uns tons molt coloristes, tot relacionat amb el seu particular viatge, on el més important és el trajecte.

Aquesta exposició és la quarta individual de Jordi Pintó a l'espai del carrer Sant Jordi i en aquesta ocasió presenta teles de diferents formats i en tècnica mixta.

La temàtica de la seva obra parteix de la realitat urbana que l'envolta, la que descobreix en els seus viatges i que sota el seu particular prisma construeix un món fantàstic que sempre frapa l'espectador.

Pintó ha ressaltat que el més important del viatge és el trajecte en si mateix.

Jordi Pintó

Reflecteixo el tema dels viatges però entès com una transició d'un punt a l'altre amb un medi de transport atractiu.


En totes les obres es poden veure elements característics que es repeteixen com cors, estrelles o taxis de Barcelona, que tenen un significat especial per l'autor.

Un altre dels elements importants són els títols de les pintures que complementen i introdueixen els quadres. Aquests títols són sovint divertits, amb jocs de paraules que fan somriure l'espectador abans de gaudir de l'obra. En són exemples 'Homenatge a la biodramina', 'Emociones primarias por carreteras secundarias' o 'Me lo imaginaba más garnde' o el joc entre 'Clase Business' i 'Low cost'.

Els preus de les obres es mouen entre els 380 euros la pintura més econòmica i els 4.800 de la més cara.

Jordi Pintó ha participat a les fires internacionals de gravat de Nova York i Madrid, a la fira d'art contemporani de Torí. Individualment ho exposa a la galeria Jordi Barnadas de Barcelona, a Marcart de Girona, a Arte 2mil2 de Saragossa, a Art-Dama de Calafell i a La Galeria de Sant Cugat.

Habitualment ho fa en col·lectives a les galeries Manuel Mayoral, Matisse, Dalmau, Barnadas, Safia, Marcart i La Galeria.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.