Un santcugatenc participa a 'El Orfanato', candidata espanyola als Oscars


  • Comparteix:

El santcugatenc Pau López és un dels responsables de l' 'storyboard' de la pel·lícula 'El Orfanato', que ha estat escollida per l'Acadèmia del Cinema per presentar-se als Oscars. El llargmetratge, dirigit per Juan Antonio Bayona, ha estat seleccionada en detriment de 'Luz de Domingo' i 'Las trece rosas'.

El 22 de gener es desvetllarà quines seran les pel·lícules de parla no anglesa que seran candidates a la vuitantena edició dels Oscars de Hollywood. L'aposta espanyola és 'El orfanato', que ha comptat amb els dibuixos del santcugatenc Pau López per a l'elaboració de l' 'storyboard' del film. Les altres candidates eren 'Luz de domingo' de José Luis Garci, i 'Las trece rosas' de Antonio Martínez Lázaro.

'El Orfanato' s'estrenarà als cinemes catalans el proper 11 d'octubre. El llargmetratge explica la història d'una dona que obre una residència per a nens discapacitats al mateix edifici on ella es va criar, l'orfenat.

Per a Pau López aquesta ha estat una molt bona notícia.

Pau López

Estic molt content, no només per la pel·lícula sinò també per tot l'equip.


L'storyboard' és la il·lustració en seqüències mostrades amb l'objectiu de fer de guia per entendre el guió literari.

López, que ha dirigit el curt 'Extraviados', és col·laborador del magazín 'Sant Cugat a fons'. Tant López com Juan Antonio Bayona han sortit de la factoria de l'Escola Superior de l'Audiovisual de Catalunya (ESCAC).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.