Annaluna obre aquest dijous el cicle 'Mou-te a ritme santcugatenc'


  • Comparteix:

Annaluna és el grup encarregat d'encetar el cicle 'Mou-te a ritme santcugatenc' aquest dijous al Vinil Night Club. El grup, format per la cantant santcugatenca Anna Luna, el guitarrista brasiler Danilo Piñeiro i el bateria italià Roberto Faensi, omplirà de jazz brasiler el local santcugatenc. El cicle de concerts, que s'allargarà fins al 20 de desembre, està organitzat per Ràdio Sant Cugat.

La primera edició del 'Cicle de tardor musical a Sant Cugat. Mou-te a ritme santcugatenc', es desenvoluparà entre els mesos d'octubre i desembre. A través de nou actuacions, el cicle busca fer partíceps els professionals musicals de Sant Cugat i sobretot donar una oportunitat a aquells grups o solistes que estan en camí de ser-ho.

Aquest dijous és el torn d'Annaluna, un grup creat l'any 1997 i abanderat per músics de llarg recorregut. La cantant santcugatenca descriu el concert d'aquest vespre com una festa.

Anna Luna

És la inauguració i serà una festa. Tocarem música popular brasilera, temes propis i en acústic.


Les nou formacions del cicle han estat seleccionades per un jurat professional en l'àmbit de la música entre totes les propostes enviades. Tots els grups presenten un mínim exigit de qualitat musical i experiència escènica.

El proper concert del cicle organitzat per Ràdio Sant Cugat serà el de Mistahaid el dijous 18 d'octubre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.