La pintora Núria Vallès exposa per segona vegada a París


  • Comparteix:

Fotografia d'arxiu

Fotografia d'arxiu

L'artista santcugatenca Núria Vallès exposa des d'aquest dijous fins al 15 de novembre a la galeria 'Artitude' de París. La mostra inclourà 22 obres del paisatge urbà de la capital francesa.

La col·lecció compta amb 14 olis sobre tela de diferents formats, dos olis sobre paper, cinc dibuixos i una aquarel·la. Les obres es podran veure també a la web de l'artista, www.arteinternet.com/nvalles.

Aquesta serà la segona ocasió que Núria Vallès exposa a la capital francesa. 'El mar no és blau' va ser la primera exposició que va portar a París.

Núria Vallès explica d'on ha sortit el contingut de l'exposició.

Núria Vallès

Vaig fer la primera exposició a col·legi Espanya i això em va permetre una estada a París i donar-me a conèixer a altres galeries.


Les properes mostres de Núria Vallès tindran lloc a la sala Rusiñol de la nostra ciutat a l'octubre de l'any que ve, i a París i a Madrid amb dates encara per concretar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.