El grup mallorquí 'Antònia Font' obre avui la segona edició del festival 'Poesia a Sant Cugat'


  • Comparteix:

La segona edició de 'Poesia a Sant Cugat' s'inaugura aquest vespre al Claustre del Monestir. L'obertura d'una exposició, la presentació d'un llibre i un taller de poesia són alguns dels actes que 'Poesia a Sant Cugat' proposa en la seva primera jornada.

L'alcalde Lluís Recoder i el conseller de Cultura, Jordi Vilajoana, seran els encarregats d'inaugurar a dos quarts de vuit la segona edició de 'Poesia a Sant Cugat'. Tot seguit tindran lloc l'obertura de l'exposició 'Partidarios de la felicidad', un homenatge que Círculo de Lectores ret al grup poètic català dels anys 50.

A continuació, es procedirà a presentar el Premi de Poesia a Sant Cugat 2001, 'La pau del cranc', de Marc Romera. A dos quarts de nou, el grup mallorquí 'Antònia Font' farà un breu recital i explicaran com musiquen els seus poemes. Fins a les nou del vespre, el Claustre serà l'escenari de la retransmissió en directe del programa de Catalunya Cultura 'Fum d'estampa'.

A la Biblioteca del Mil·lenari es realitzarà un taller de poesia per adults entre les vuit del vespre i les deu de la nit. Moment en què començarà una lectura de poemes al Mesón de la Plaça d'Octavià.

L'acte inaugural també comptarà amb la presència de Vicenç Llorca, director general de Promoció Cultural, Xavier Folch, director d'edicions 62 i Francesc Bechdejú, director de Círculo de Lectores.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.