El Teatre-Auditori al complet gaudeix de l'òpera 'Un ballo in maschera'


  • Comparteix:

El Teatre-Auditori acull amb èxit l'òpera 'Un ballo in maschera' de Giuseppe Verdi, un espectacle inspirat en els esdeveniments que van envoltar l'assassinat del rei Gustau III de Suècia. El cor d'amics de l'òpera de Sabadell i l'Orquestra Simfònica del Vallès convencen un públic nombrós i molt exigent que gaudeix de tot el muntatge.

Emmarcat dins del Cicle d'Òpera de Catalunya, 'Un ballo in maschera' ha arribat al Teatre-Auditori i ho ha fet amb una de les millors representacions per part del Cor d'Amics de l'Òpera de Sabadell.

Així ho explica la presidenta d'aquesta entitat, Mirna Lacambra.

Mirna Lacambra

Hem fet una de les millors representacions, l'escenari del Teatre-Auditori és fantàstic. Hem fet un espectacle rodó.


El públic, que ha omplert el Teatre-Auditori, feia aquestes valoracions un cop finalitzat el muntatge, de tres hores de durada.

Públic

M'ha agradat molt, ha estat una òpera molt digna/M'ha encanatat el personatge del reanto/Jo diria que l'orquestra tapava una mica el tenor.


'Un ballo in maschera' ha comptat amb Ismael Pons en el paper de Renato, el tenor Carles Llabrés interpretant el personatge de Riccardo i la soprano Elisa Vélez com a Oscar, entre d'altres intèrprets.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.